Orineo | Persbericht Biomateriaal van het jaar 2016
15099
post-template-default,single,single-post,postid-15099,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Persbericht Biomateriaal van het jaar 2016

07 Apr Persbericht Biomateriaal van het jaar 2016

Orineo onderscheiden met ‘Biomateriaal van het jaar 2016’ prijs

Keulen, 7 April 2016

Ter gelegenheid van de 9e Internationale conferentie over biomaterialen door Nova-Institut in Keulen georganiseerd, heeft de Belgische KMO Orineo de prestigieuze Biomateriaal van het Jaar 2016 prijs gewonnen voor haar product Touch of Nature®.

Een 200-tal experten uit de bioeconomie hebben het innoverend karakter en de functionele degelijkheid van het Touch of Nature® materiaal met deze verkiezing beloond. Het materiaal werd reeds met succes gebruikt in een reeks designprojecten, zoals de biogebaseerde toog in de OR Coffee Espresso Bar in Gent.

“We zijn bij Orineo bijzonder trots op deze erkenning door onze collega’s. Samen met een groeiend aantal marktreferenties, zal deze prijs de keuze voor Touch of Nature® in milieubewuste design en duurzame architectuur verder ondersteunen”, zei Philippe Willems, oprichter en directeur van Orineo.

Over Orineo en Touch of Nature®

Orineo werd in 2009 opgericht en wordt bestuurd door Philippe Willems en Bôke Tjeerdsma. Orineo is de bedenker en producent van Touch of Nature®, een plantaardig materiaal dat staat voor een natuurlijke warmte, comfort en luxe. In Touch of Nature® wordt een plantaardig hars met plantaardige nevenstromen zoals koffiedik, kurken wijnstoppen of fruit residu’s gecombineerd tot een materiaal geschikt voor naadloze gietvloeren, tafelbladen, togen, enz. Voor meer informatie, ga naar www.orineo.com of www.touchofnature.eu.

 

Contactpersoon

Philippe Willems

Orineo

phw@orineo.com

Kantoor: +32 2 759 33 10

GSM: +32 475 801 602